Om VKSK

Verdal Kampsportklubb ble opprettet i 2003 av Ronny Andrè Holberg og Eirik Røthe. Den gang het klubben Verdal kickboxingklubb. Vi ble etterhvert en avdeling i Team Trøndelag, og var én av fire klubber under Team Trøndelag. I 2008 valgte Ronny å trekke klubben ut fra Team Trøndelag, og starte opp som Verdal kickboxingklubb igjen. Klubben vokste sakte men sikkert, og i 2012 ar vi nødt til å endre navn til Verdal kampsportklubb, da vi bestemte oss for å satse på fler kampsportgrener enn kickboxing. Siden oppstartsfasen har årene gått, og kompetanseområdet er nå blitt utvidet til å omfavne kickboxing, brasiliansk jiu jutsu (BJJ) og MMA. Klubben er hele tiden i utvikling, og vi jobber kontinuerlig for å kunne gi Verdal et godt tilbud for alle som ønsker å utøve kampsport.

Vi har fått et økt medlemstall hvor utøvernes alder har et spenn mellom 6-100 år. I august og januar, hvert år, har klubben nybegynnerkurs hvor alle som ønsker å prøve seg på kampsport er velkomne. For de minste har vi også et eget barne-parti som går under navnet Junior-kick.

Uavhengig om du ønsker å trene kampsport som mosjonist eller om du har ambisjoner om å hevde deg som konkurranseutøver, har vi et parti som passer for deg. For selv om vi kan skilte med Norgesmestere på løpende bånd, består den største delen av klubbens medlemsmasse av mange som utøver sporten for de fysiske og psykiske utfordringene den har å by på. Kampsport er en idrett hvor du får bedre kondisjon, koordinasjon, reaksjon.. lista er lang, og ALLE kan klare det!

Alle våre instruktører har god kompetanse og erfaringer både som instruktør og innen den grenen de instruerer i. Vi ønsker at du som medlem hos oss skal få oppleve alt det kampsport har å by på, da både den gode treningen og det herlige miljøet vi har innad i klubben.