Utstyr & klær

For å utøve kampsport er det viktig å ha godkjent beskyttelsesutstyr. I Verdal Kampsportklubb har vi stort fokus på din sikkerhet, og tillater derfor ingen å sparre uten korrekt utstyr. For å være sikre på at våre medlemmer får kjøpt kvalitets utstyr til konkuransedyktige priser, bruker vi RA Sportsgear som hovedlevrandør.

De har satt sammen komplette pakker med alt du trenger, både til barn og herre/dame.

For å bestille utstyr, besøk RA Sportsgear sin hjemmeside HER

KLUBBKLÆR
Vi anskaffer, og selger, klær med klubbens logo på. Det  finnes mange artikler å velge i, så vær nøye med artikkelnummer når du skal bestille.
Her kan du gå for å se produktkatalogen.

T-skjorter og Hettejumpere har vi stort sett alltid på lager. Prisene justeres litt av og til, og pr.d.d er prisene slik;
T-skjorter for juniorer m/logoer fram og bak: 200kr
T-skjorter for seniorer m/logoer fram og bak: 250kr
PRODRY t-skjorter m/logoer fram og bak + flagg,forbundslogo,WAKOlogo: 450kr
Stor bag m/logoer: 450kr
Hettejumper m/logoer fram og bak: 500kr
Snakk med instruktøren på ditt parti, og se om din størrelse er på lager FØR du betaler.