Eliteutøvere

Dersom du er nysgjerrig på å konkurrere i kickboxing, er Verdal Kampsportklubb klubben for deg! De siste årene har den lille bygda Verdal levert Norgesmestere på løpende bånd, vi har hentet medaljer i utlandet og utøvernes ambisjoner og kvaliteter blir stadig større og større.

Våre satsningsgrener har hovedsaklig vært pointfighting og musical forms, men har også prestert i K1, fullkontakt og lettkontakt. Ønsker du å prøve deg på konkurranse, bli Norgesmester eller hente hjem titler fra utlandet? Ta kontakt med din hovedtrener i Verdal Kampsportklubb eller Ronny Andrè Holberg.

Maria Valstad -92
Beltegrad: Brunt III

Maria Valstad sitt bilde.

Maria begynte med kickboxing i 2012, og har konkurrert aktivt i pointfighting siden august 2014. Hun har i løpet av denne tiden blitt norgescup sammenlagt vinner to ganger, Norgesmester 2015 og 2016 i D-60kg, samt hentet hjem en bronsemedalje i grønnbelteklassen i det prestisjefylte stevnet Irish Open, i 2016. Hennes tidligere mål var å bli best i sin klasse i Norge, nå er målet å hevde seg i verdenstoppen samt i klassen D-65kg.

Marte Mosling -94
Beltegrad: Brunt III

Marte Mosling sitt bilde.

Holdt på med kickboxing siden 2007 og har konkurrert i både lettkontakt og pointfighting siden 2010. Som junior har Marte tatt flere medaljer i begge grenene samt en sammenlagtseier i pointfighting, og har nå gjort en slående entré inn i seniorklassene. Hennes største prestasjon er NM gull i pointfighting D-65kg.

Hege Tuseth Thidemann –
Beltegrad: Brunt II

Hege Thidemann sitt bilde. Hege Thidemann sitt bilde.

Begynte med kickboxing i 2004, og begynte å konkurrere i pointfighting i 2007. Hun kan vise til en lang rekke medaljer, da blant annet gull i Scandinavian Open 2015 D+65kg, sølv i Czech Open 2014 D-65kg, bronse NM 2015 og gull NM 2016. Hun har også vunnet norgescupen sammenlagt to ganger og tatt bronsemerket i K1/fullkontakt. Hennes mål er å ta hjem en medalje fra et av de større, approberte internasjonale stevnene. I tillegg til å være utøver selv, er Hege også trener for nybegynnergruppa i klubben.

Bjørnar Hermann
Beltegrad: Blått I

Verdal Kampsportklubb sitt bilde. Verdal Kampsportklubb sitt bilde.

Norgesmester i musical forms 2016
Sølv i NM musical forms 2015
Junior Norgesmester i Semikontakt 2008 JH-63kg

Espen Norum Holberg -98
Beltegrad: Blått II

Espen Norum Holberg sitt bilde. Verdal Kampsportklubb sitt bilde.

Begynte med kickboxing i 2006, og har konkurrert siden 2013. Bare i Norgesmesterskap kan han vise til gull i lettkontakt og bronse i pointfighting i 2013, sølv i pointfighting 2014, gull i pointfighting 2015 og gull i pointfighting 2016. Han vant Norgescupen 2014/15 sammenlagt. Hans neste mål er å komme til en internasjonal finale, og med tiden hente hjem internasjonal medalje.