Instruktører

Ronny Andrè Holberg

Ronny André Holberg sitt bilde.

Grunnlegger av, og hovedansvarlig for, Verdal Kampsportklubb. Han begynte med organisert kickboxing i 2001, og har siden den gang konkurrert aktivt i både Pointfighting, Lettkontakt og Fullkontakt. Han var landslagsaktuell før utøverkarrièren brått ble stanset på grunn av skade. Etter det har han hatt fokus på trenerrollen, og legger ned all sin tid på å få frem gode kickboxere i Verdal. I 2012 ble han nominert til årets trenerforbilde i regi Norges Idrettsforbund, og kom på en imponerende 9.plass blant flere hundre nominerte. Ronny innehar beltegraden brunt II og har fullført dommerkurs, graderingsdommerkurs, hjelpetrenerkurs, trener 1 og trener 2 kurs. Han er hovedinstruktør for konkurranseutøverne.

Ronny har som hovedinstruktør og coach innen Kickboxing vunnet følgende:
NM GULL22 (2006-2017)
NM SØLV: 22 (2003-2017)
NM BRONSE: 18 (2003-2016)
Beste klubb NM: 2013
Sammenlagtseier i Norgecup: 30 (2006-2016)

Internasjonale valører:
Bronse Pointfighting D-65kg WorldCup Irish Open 2017
Bronse Pointfighting D-65kg WorldCup Irish Open 2016
Bronse Pointfighting Junior herrer -69kg WorldCup Irish Open 2007
Bronse Pointfighting junior herrer -84kg Flandern Open 2014
Sølv Pointfighting H-89kg Czech Open 2014
Sølv Pointfighting D-70kg Czech Open 2014
Bronse D-65kg Czech Open 2014
Gull Pointfighting JH-63kg Nordic Open
Sølv Lettkontakt JH-63kg Nordic Open
Sølv Pointfighting JH-69kg Nordic Open
Bronse Pointfighting h-84kg Nordic Open

Hege Tuseth Thidemann

Hege Thidemann sitt bilde.

Hege begynte med kickboxing i 2004, og har selv konkurrert siden 2007. Som utøver har hun vunnet alt som er mulig å vinne nasjonalt sett. Hennes største bragder er NM-gull 2016 i Pointfighting D+65kg og NM-sølv i D+70kg 2017, sammenlagtseier i Norgescupen D-70kg, og WorldCup GULL Bestfighter i Italia 2016 i grønnbelteklassen D-70kg!! Hun hevder seg altså svært godt internasjonalt også! Hun har  NKBF`s dommerkurs samt NKBF`s trener 1 og trener 2 kurs. Av beltegrad har Hege nådd brunt III. Hun er hovedinstruktør for nybegynnerpartiet og juniorpartiet.

Per Kristian Overmo

Per Kristian Overmo sitt bilde.

«Pekke» begynte med kickboxing i 2011, og er hovedinstruktør for Junior-kick. Som utøver har han en bronsemedalje fra norgescup og en bronsemedalje fra Czech Open 2014. Han har fullført trener-1-kurs (barneidrett) og innehar beltegraden brunt I i Kickboxing.

Maria Valstad og Marte Mosling

Marte er instruktør på viderekommende-gruppa.

Maria har vunnet alt som er mulig å vinne nasjonalt sett her til lands, og er regjerende Norgesmester for tredje år på rad. D-60kg x 2 (2015 og 2016) og D+70kg (2017). Hun har også bronse fra verdens største mesterskap, Irish Open 2016, i grønnbleteklassen D-65kg. Maria hevder seg altså svært godt internasjonalt også! I tillegg har hun NKBF`s dommerkurs.

Marte ble Norgesmester i Pointfighting D-65kg i 2016. Marte hevder seg også internasjonalt, og er med på alt klubben deltar i. Hennes største bragd er bronsemedalje i Irish Open 2017, i grønnbelteklassen D-65kg. Sterk prestasjon! Marte har også god erfaring med både lettkontakt og fullkontakt. Marte har NKBF`s trener-1-kurs (barneidrett).

Maria innehar Svart belte (1.mestergrad) i Kickboxing.
Marte innehar Brunt III i Kickboxing.

______________________________________________________________________________________________

Ove Hamland
Beltegrad: Blått II

Ove er ansvarlig for full/lett/K1/lowkick/boksing-partiet. Ove startet med Kickboxing i 2002, og har vært aktiv konkurranse utøver i Norgestoppen i en årrekke. Har gull fra Norgescuper, og sølv fra NM som største prestasjon. Ove har god erfaring, og er en rutinert kickboxer.