Instruktører

Ronny Andrè Holberg

Ronny André Holberg sitt bilde.

Grunnlegger av, og hovedansvarlig for, Verdal Kampsportklubb. Han begynte med organisert kickboxing i 2001, og har siden den gang konkurrert aktivt i både Pointfighting, Lettkontakt og Fullkontakt. Han var landslagsaktuell før utøverkarrièren brått ble stanset på grunn av skade. Etter det har han hatt fokus på trenerrollen, og legger ned all sin tid på å få frem gode kickboxere i Verdal. I 2012 ble han nominert til årets trenerforbilde i regi Norges Idrettsforbund, og kom på en imponerende 9.plass blant flere hundre nominerte. Ronny innehar beltegraden brunt II og har fullført dommerkurs, graderingsdommerkurs, hjelpetrenerkurs, trener 1 og trener 2 kurs. Han er hovedinstruktør for konkurranseutøverne.

Ronny har som hovedinstruktør og coach innen Kickboxing vunnet følgende:
NM GULL21 (2006-2016)
NM SØLV: 19 (2003-2016)
NM BRONSE: 18 (2003-2016)
Beste klubb NM: 2013
Sammenlagtseier i Norgecup: 30 (2006-2016)

Internasjonale valører:
Bronse Pointfighting D-65kg WorldCup Irish Open 2016,
Bronse Pointfighting Junior herrer -69kg WorldCup Irish Open 2007
Bronse Pointfighting junior herrer -84kg Flandern Open 2014,
Sølv Pointfighting H-89kg Czech Open 2014,
Sølv Pointfighting D-70kg Czech Open 2014,
Bronse D-65kg Czech Open 2014.
Gull Pointfighting JH-63kg Nordic Open,
Sølv Lettkontakt JH-63kg Nordic Open,
Sølv Pointfighting JH-69kg Nordic Open,
Bronse Pointfighting h-84kg Nordic Open.

Hege Tuseth Thidemann

Hege Thidemann sitt bilde.

Hege begynte med kickboxing i 2004, og har selv konkurrert siden 2007. Som utøver har hun vunnet alt som er mulig å vinne nasjonalt sett. Hennes største bragder er NM-gull 2016 i Pointfighting D+65kg, sammenlagtseier i Norgescupen D-70kg, og WorldCup GULL Bestfighter i Italia 2016 i grønnbelteklassen D-70kg!! Hun hevder seg altså svært godt internasjonalt også! Hun har  NKBF`s dommerkurs samt trener 1 og trener 2 kurs. Av beltegrad har Hege nådd brunt II. Hun er hovedinstruktør for nybegynnerpartiet.

Per Kristian Overmo

Per Kristian Overmo sitt bilde.

«Pekke» begynte med kickboxing i 2011, og er hovedinstruktør for Junior-kick, samtidig som han er hjelpeinstruktør på viderekommende partiet. Som utøver har han en bronsemedalje fra norgescup og en bronsemedalje fra Czech Open 2014. Han har fullført trener-1-kurs (barneidrett) og innehar beltegraden brunt I i Kickboxing.

John Olav Rostad

John Olav Damdam Rostad sitt bilde.

John Olav er instruktør på viderekommende partiet. Han har vunnet alt som er mulig å vinne nasjonalt i Kickboxing, samt hevdet seg sterkt internasjonalt, før han ble borte i 3år pga elektroingeniørstudiet i Ålesund. Nå vil han ha all vekt på instruktør-rollen fremover. John innehar beltegraden Brun 1 i kickboxing.

Maria Valstad og Marte Mosling

Maria og Marte er instruktører på vid.kom.1-gruppa.

Maria har vunnet alt som er mulig å vinne nasjonalt sett her til lands, og er regjerende Norgesmester i D-60kg. Hun har også bronse fra verdens største mesterskap, Irish Open 2016, i grønnbleteklassen D-65kg. Maria hevder seg altså svært godt internasjonalt også! I tillegg har hun NKBF`s dommerkurs.

Marte er regjerende Norgesmester i Pointfighting D-65kg. Marte hevder seg også internasjonalt, og er med på alt klubben deltar i. Marte har god erfaring med både lettkontakt og fullkontakt.

Både Maria og Marte innehar beltegraden Brunt 3 i Kickboxing.

______________________________________________________________________________________________

Ove Hamland
Beltegrad: Blått II

Ove er ansvarlig for full/lett/K1/lowkick/boksing-partiet. Ove startet med Kickboxing i 2002, og har vært aktiv konkurranse utøver i Norgestoppen i en årrekke. Ove har god erfaring, og er en rutinert kickboxer.